Bebe & Mama

Organic Infant Formula 1

1600 ALL

I përshtatshëm për përdorim që nga lindja ose në shtesë të qumështit të gjirit. Ideal për ushqimin dhe përgatitjen e qullit me shishe. Pranohet shpejt kur ndërroni formulën. Tretet lehtë.

400G

Në gjendje

Përdorimi

Ideale për t’u ushqyer në shishe.

Përbërësit

Pa gluten, pa sheqer të shtuar, me qumësht Demeter.