Ushqime

Mini ditalini pomodoro e spinaci mix europa

220 ALL

Makarona organike për fëmije me drith gruri të ngurtë, domate dhe spinaq.

200 gr

Në gjendje

Përdorimi

Të konsumohet përpara datës së skadencës. Të ruhet në vend të fresket dhe të thatë.

Përbërësit

Me përmbajtje të drithit të grurit, 1.5% domate të dehidratuara, 1.5% spinaq i dehidratuar.