Ushqime

Taglialioni Uva'Spinaci

350 ALL

Makarona me vezë dhe spinaq.

250 gr

Në gjendje

Përdorimi

Koha e përgatitjes: 6-8 min.

Përbërësit

Miell gruri, vezë 19.36%, spinaq i dehidratuar 3%. Mund të përmbajë gjurmë gluteni, të arrës sojës, farave të susamit.