Dermokozmetika

SKY LINER High Definition Eyeliner

2300 ALL

Produkti ka një strukturë të lëngshme që jep një efekt me shkëlqim, me ngjyrë të zezë. Thahet me shpejtësi dhe mbahet në mënyrë të përsosur gjatë ditës. Testuar oftalmologjikisht, gjithashtu në bartësit e lenteve të kontaktit.

1 eyeliner

Në gjendje

Përdorimi

Aplikuesi special lejon të vizatoni një vijë të saktë dhe e bën të lehtë përdorimin edhe nga përdoruesit më pak ekspertë. Shkundeni mirë para përdorimit dhe mbylleni lapsin mirë pas përdorimit.

Përbërësit

Humectants, Polimer.