Suplemente

Fluidren Forte

1980 ALL

Suplement krejtësisht natyral. Trajton këmbët e enjtura ënjtura.

500ml

Në gjendje

Përdorimi

Holloni 1 lugë në ditë në një litër ujë dhe pijeni atë gjatë gjithë ditës. Suplementi i prodhuar për 20 ditë trajtim.

Përbërësit

Ekstrakte, Portokall, Limon,