Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Cannella stecche 5 cm vasetto

600 ALL

Erbe di montagna

Cannella stecche 5 cm vasetto

In Stock, 20gr

600 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Kanellë organike shkop.

Përdorimi

Të ruhet në vend të freskët e të thatë.Të konsumohet përpara datës së skadencës.

Përbërësit

Cannella stecche.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi:

Miele millefiori

1250 ALL