Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

NUK Pompë gjiri Manuale

2000 ALL

Aksesorë për ushqime

NUK Pompë gjiri Manuale

In Stock, 90 ml

2000 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Ushyerja me gji pa dyshim duhet të jetë zgjedhja primare e çdo nëne. Në rastet kur nënat vihen përpara zgjedhjes: të ushqejë fëmijën me gji apo të përmbushë detyrime dhe të kryejë aktivitete të tjera, pompa manuale e NUK ju vjen në ndihmë. Nëpërmjet pompës mund të shtrydhni gjirin tuaj dhe të siguroni sasinë e qumështit për të cilën i vogli juaj ka nevojë në momentet kur ju nuk do jeni në shtëpi. Pompa manuale e NUK është e përbërë nga dy pjesë; -pjesa cilindrike, e cila shërben jo vetëm për të ushtruar presion gjatë proçesit të nxjerrjes së qumështit të gjirit, por dhe si shishe biberoni. Ajo përshtatet me të gjitha kokat e biberonit NUK Classic Teats dhe NUK Classic Screw Rings; -veshje silikoni, e butë që përshtatet shumë mirë me formën e gjoksit.

Përdorimi

Pompa lahet lehtësisht. Ka një bazë të gjerë, e cila mundëson qëndrueshmëri.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi: