Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

ALBERT ANDRE CORAPE

2300 ALL

Mbështetje për këmbet

ALBERT ANDRE CORAPE

In Stock, -

2300 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

140 DEN 14-18 mm Hg. Cl1

Përdorimi

Sindroma post-flebitike, Insuficenzë venoze e lehtë, Edema të lehta (trauma, distorcione, shëmbje) të arteve inferiore, Si masë parandaluese para dhe post operatore tek pacientet me risk flebiti, Në rast flebiti, Si masë plotësuese kundrejt skleroterapisë, Sipas rekomandimit të mjekut për patologji të tjera. Përdorimi dhe larja e shpeshtë nuk ndikojnë tek funksionaliteti i produktit. Corapet mund të lahen në dorë ose me process delikat në lavatrice me 30°C. Corapet duhet të thahen larg cdo burim nxehtësie (kalorifer, diell). Mos i thani corapet tek makina tharëse e rrobave. Mos i hekurosni.

Përbërësit

Materiali i corapeve është mikrofibër Lycra®, Meryl®- efekt hipoalergjik dhe kundër aromave.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi: