Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Gral Medical Kaviljere me Shtrëgim

2400 ALL

Mbështetje për këmbet

Gral Medical Kaviljere me Shtrëgim

In Stock, -

2400 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Kodi: 1133 Suport per kaviljen e tipit “MC DAVY” Ankle perimeter/perimetri I kaviljes (cm) S 19-22 M 22-26 L 26-30 XL 30-34

Përdorimi

Ndrydhje të kaviljes, dëmtime serioze të nyjeve dhe tendinave, thyerje, mbrojtje dhe rekuperim.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi: