Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Gral Medical Suport per kyçin e dores elastik

500 ALL

Mbështetje për krahët

Gral Medical Suport per kyçin e dores elastik

In Stock, -

500 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Kodi: 0610 Minimizon dhimbjen e kyçit dhe asiston pergjatë punës dhe ushtrimeve sportive.

Përdorimi

Fraktura te lehta dhe problem me kyçin. Wrist perimeter/ perimetri I kycit (cm) S 10-13 M 14-17 L 18-22 XL 23-28

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi: