Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Neoprene Suport Kyçi

2000 ALL

Mbështetje për këmbet

Neoprene Suport Kyçi

In Stock, -

2000 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Kodi: 120160 Masa: S, M, L, XL

Përdorimi

Suport për kyçin e këmbës gjatë lëvizjes, ndihmon në qetësimin e dhimbjes dhe enjtjes. Material termik, trashësi 3mm, me vrima ajri ventiluese.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi: