Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Cous Cous di Mais

530 ALL

Sotto le stelle

Cous Cous di Mais

In Stock, 500 gr

530 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Kuskus misri, organik.

Përdorimi

Të ruhet në vend të freskët e të thatë.Të konsumohet përpara datës së skadencës.

Përbërësit

Mund të përmbajë gjurmë të glutenit, arrës, të sojës, të farave të susamit.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi:

Bran Sticks

480 ALL

Ceci di Puglia

380 ALL