Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Cous Cous di Farro

650 ALL

Sotto le stelle

Cous Cous di Farro

In Stock, 500 gr

650 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Kuskus farro, organik.

Përdorimi

Të konsumohet përpara datës së skadencës.

Përbërësit

Mund të përmbajë gjurmë gluteni, arrës, të sojës, të farave të sesamit.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi:

Bran Sticks

480 ALL

Ceci di Puglia

380 ALL