Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Ceci Neri di Puglia

340 ALL

Sotto le stelle

Ceci Neri di Puglia

In Stock, 400 gr

340 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Qiqrra të zeza organike.

Përdorimi

Të konsumohet përpara datës së skadencës.

Përbërësit

Mund të përmbajë gjurmë gluteni, të arrës, të sojës, të farave të susamit.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi:

Bran Sticks

480 ALL

Ceci di Puglia

380 ALL