Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Ceci di Puglia

380 ALL

Sotto le stelle

Ceci di Puglia

In Stock, 400 gr

380 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Qiqrra organike.

Përdorimi

Të konsumohet përpara datës së skadencës.

Përbërësit

Mund të permbajë gjurmë gluteni, të arrës, të sojës, të farave të sesamit.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi:

Bran Sticks

480 ALL

Ceci di Puglia

380 ALL