Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Baby Spoon Made From 100% Renewable Resources

450 ALL

Aksesorë për ushqime

Baby Spoon Made From 100% Renewable Resources

In Stock, 3 lugë

450 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Lugët Holle vijnë në tre ngjyra të ndritshme për ta bërë kohën e vaktit argëtues. Forma e lugës Holle është zhvilluar posaçërisht për foshnjat nga mosha 4 muajshe. Ato janë shumë të lehta për tu mbajtur dhe përshtaten me një madhësi porcioni të përsosur për gojë të vogla. Këto lugë janë gjithashtu komode për qiellzën e butë dhe të ndjeshme të foshnjës.

Përdorimi

Rekomandohet të përdoren kur foshnja të mbush 4 muaj.

Përbërësit

Prodhuar nga përbërës 100% të ripërtëritshëm.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi: