Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Influ Urto Infuso

1150 ALL

Pluhur

Influ Urto Infuso

In Stock, 15 bustina

1150 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Është i dobishëm për mirëqenien e traktit të sipërm respirator. Ka efekt balsamik dhe qetësues në mukozën orofaringeale. Kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar.

Përdorimi

Për të rriturit rekomandohet marrja e 2 bustinave në ditë për tu tretur në ujë të nxehtë. Për fëmijët mbi 3 vjeç: rekomandohet 1 bustinë në ditë.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi:

Actifibra

1850 ALL

NoReflux

1380 ALL