Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

NoReflux

1380 ALL

Pluhur

NoReflux

In Stock, 20 bustina

1380 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Suplementi jep një efekt zbutës dhe qetësues, i cili është i dobishëm për mirëqenien e sistemit tretës.

Përdorimi

Rekomandohet të merrni 1 bustinë pas çdo vakti kryesor ose para se të flini. Për ankesat e vazhdueshme, rekomandohen 2 bustina në ditë, për të paktën një muaj.

Përbërësit

Acid alginik, Melisa, Kalendula, Guaran, Fara qimnoni.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi:

Actifibra

1850 ALL

NoReflux

1380 ALL