Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Actifibra

1850 ALL

Pluhur

Actifibra

Out of Stock

1850 ALL

Rreth Produktit

Suplement ushqimor për ekuilibrin e florës së zorrëve, rregullimin e lëvizshmërisë gastrointestinale dhe eliminimin e gazrave.

Përdorimi

Rekomandohet 1 bustinë në ditë. Mund të hollohet në ujë, lëng frutash ose kos.

Përbërësit

Fibra të lëngëta, Frukto-oligosakaride, Finok.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi:

Actifibra

1850 ALL

NoReflux

1380 ALL