Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!        Përfitoni tani nga ofertat më të fundit!       

Adipoxan Start Detox

1900 ALL

Pluhur

Adipoxan Start Detox

In Stock, 6 flakone

1900 ALL

Porosit në What's App

Rreth Produktit

Suplement ushqimor për drenimin e lëngjeve, pastrim dhe tretje më të mirë.

Përdorimi

Rekomandohez 1 flakon në ditë, në mëngjes para konsumimit të mëngjesit, siç është ose e tretur në ujë.

Përbërësit

Lëng limoni, Thupër, Tërfil i ëmbël, Luleradhiqe.

Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës Ultra dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Ju mund të dëshironi:

Actifibra

1850 ALL

NoReflux

1380 ALL