Dermokozmetika

Deep Moisture Gel

3800 ALL

Një formulë bimore e infuzuar, për fytyrë të yndyrshme, me acid hialuronik me origjinë natyrale dhe 5 esenca bimore aktive që funksionojnë në kombinim për një lëkurë të pastër, të hidratuar dhe pa shkëlqim të tepërt.

50ml

Në gjendje

Përdorimi

Aplikohet në mëngjes pas larjes së fytyrës.

Përbërësit

Aloe, Urticia, Salvia, Plantago, Mente.