Ortopedi

ALBERT ANDRE CORAPE

2300 ALL

140 DEN 14-18 mm Hg. Cl1

-

Në gjendje

Përdorimi

Sindroma post-flebitike, Insuficenzë venoze e lehtë, Edema të lehta (trauma, distorcione, shëmbje) të arteve inferiore, Si masë parandaluese para dhe post operatore tek pacientet me risk flebiti, Në rast flebiti, Si masë plotësuese kundrejt skleroterapisë, Sipas rekomandimit të mjekut për patologji të tjera. Përdorimi dhe larja e shpeshtë nuk ndikojnë tek funksionaliteti i produktit. Corapet mund të lahen në dorë ose me process delikat në lavatrice me 30°C. Corapet duhet të thahen larg cdo burim nxehtësie (kalorifer, diell). Mos i thani corapet tek makina tharëse e rrobave. Mos i hekurosni.

Përbërësit

Materiali i corapeve është mikrofibër Lycra®, Meryl®- efekt hipoalergjik dhe kundër aromave.