Ortopedi

Gral Medical Kaviljere me Shtrëgim

2400 ALL

Kodi: 1133 Suport per kaviljen e tipit “MC DAVY” Ankle perimeter/perimetri I kaviljes (cm) S 19-22 M 22-26 L 26-30 XL 30-34

-

Në gjendje

Përdorimi

Ndrydhje të kaviljes, dëmtime serioze të nyjeve dhe tendinave, thyerje, mbrojtje dhe rekuperim.

Përbërësit

-