Ortopedi

Neoprene Suport Kyçi

2000 ALL

Kodi: 120160 Masa: S, M, L, XL

-

Në gjendje

Përdorimi

Suport për kyçin e këmbës gjatë lëvizjes, ndihmon në qetësimin e dhimbjes dhe enjtjes. Material termik, trashësi 3mm, me vrima ajri ventiluese.

Përbërësit

-