Ushqime

Mini stelline pomodoro e spinaci mix europa

220 ALL

Makarona organike për femijë.

200 gr

Në gjendje

Përdorimi

Të konsumohet përpara datës së skadencës.

Përbërësit

Me drith gruri të ngurtë, domate dhe spinaq.