Ushqime

Bio ceci fusilli

390 ALL

Makarona organike me miell qiqre, antioksidantë, ekstrakt rosmarine.

250

Në gjendje

Përdorimi

Të konsumohet përpara datës së skadencës. Të ruhet në vend të fresket dhe të thatë.

Përbërësit

Pa gluten, përmban sasi të lartë fibre, sasi të ulët të yndrynave të saturuara