Ushqime

Penne senatore cappelli

380 ALL

Makarona organike.

400 gr

Në gjendje

Përdorimi

Të konsumohet përpara datës së skadencës. Të ruhet në vend të fresket dhe të thatë.

Përbërësit

Me miell drithi senator cappelli.