Ushqime

Penne ai piselli verdi

360 ALL

Makarona organike me miell bizelesh jeshile. Burim fibrash dhe proteinash.

250 gr

Në gjendje

Përdorimi

Të ruhet në vend të fresket dhe të thatë.

Përbërësit

Pa gluten.