Ushqime

Sport di lenticchie rosse

420 ALL

Makarona organike me miell thjerrëzash të kuqe.

250 gr

Në gjendje

Përdorimi

Të ruhet në vende të freskëta dhe të thata.

Përbërësit

Pa gluten. Mund të përmbaje gjurmë të sojës.