Ushqime

Mais rosso per popcorn

540 ALL

Miser i kuq organik për kokoshka.

400

Në gjendje

Përdorimi

Të konsumohet përpara datës së skadencës. Të ruhet në vend të thatë dhe të freskët.

Përbërësit

Mund të përmbajë gjurmë të arrës, të sojës, të farave të susamit.