Ushqime

Riso essenza

730 ALL

Oriz kokërrgjatë, varieteti B.Pa gluten.

500

Në gjendje

Përdorimi

Koha e përgatitjes: 13/15 minuta. Të konsumohet përpara datës së skadencës. Të ruhet në vend të thatë dhe të freskët.

Përbërësit

Oriz italian