Ushqime

Miele di acaccia

1640 ALL

Produkt ushqimor me bazë mjalti.

280 gr

Në gjendje

Përdorimi

Të ruhet në vend të freskët dhe preferohet të konsumohet përpara datës së skadencës.

Përbërësit

Mjaltë akacie 100%.