Ushqime

Sale Rosa Himalayano Grosso

350 ALL

Kripë Himalaje shkëmbore e kokrrizuar.

1000 gr

Në gjendje

Përdorimi

Të ruhet në vend të freskët e të thatë.Të konsumohet përpara datës së skadencës.

Përbërësit

Mund të përmbajë gjurmë të arrës, të sojës, të farave të senapit dhe të susamit.