Ushqime

Bran Sticks

480 ALL

Shkopinjë krundesh dritherash organike. Përmbajnë gluten. Vendi i origjinës: Itali

40 gr

Në gjendje

Përdorimi

Te ruhet në vend të thatë.

Përbërësit

Miell misri, orizi, gruri, krunde dhe shurup misri. Mund të përmbajë gjurmë të arrës, të sojës, të farave të susamit.