Dermokozmetika

NATURAL BROW SCULPTING

1350 ALL

Rrëshqitet bukur dhe ka një majë në kënd për një aplikim të thjeshtë dhe preçiz. Vjen me një furçë për të përzier produktin dhe krehur vetullat. Në dispozicion në 3 hije.

1 laps

Në gjendje

Përdorimi

Përdorni goditje të shkurtra si vizë duke ndjekur drejtimin e rritjes së qimeve, nga ana e brendshme e vetullave dhe jashtë. Maja me kënd lejon tërheqjen e goditjeve më të imëta ose ato më të trasha, më intensive. Furça e dhënë është perfekte për krehjen e vetullave, duke korrigjuar formën e tyre. Nuk kërkon të mprehet. Rrotulloni kërcellin për të nxjerrë lapsin, duke u siguruar që lapsi të mos dalë shumë.

Përbërësit

Agjent strukturues (sericit), Dylli Carnauba, Trigliceride.