Dermokozmetika

FOUNDATION BRUSH

3050 ALL

Furçë për fondatinën.

1 furçë

Në gjendje

Përdorimi

Merrni një sasi të vogël produkti dhe e shpërndani në të gjithë fytyrën, me lëvizje të mëdha dhe rrethore nga qendra e fytyrës jashtë. Përzieni me kujdes përgjatë vijës së nofullës dhe drejt qafës.

Përbërësit

Fibra sintetike.