Dermokozmetika

EYEBUKI BRUSH

1150 ALL

Forma speciale e ngjashme me stilolapsin dhe dendësia e fijeve lejojnë që të përzihen produkti lehtë dhe saktësisht, duke siguruar rezultatin e dëshiruar.

1 furçë

Në gjendje

Përdorimi

Përdorni furçën për të zgjedhur produktin dhe përzieni atë në goditje të vogla në zonat që do të mbulohen për të krijuar intensitetin dhe mbulimin e dëshiruar.

Përbërësit

Fibra sintetike.