Dermokozmetika

SCULPT MASCARA Lengthening and Curling Effect

2000 ALL

Rimel për qerpikë të gjatë e të përkulur. Forma specifike e furces ju ndihmon ne aplikimin e thjeshte dhe korrekt te rimelit. I lehtë për tu hequr. I testuar oftalmologjikish

8ml

Në gjendje

Përdorimi

Rrotulloni furçën brenda shishes ndërsa e nxirrni, duke shmangur lëvizjen e shkopit lart e poshtë në shishe pasi kjo do të pomponte ajrin në të dhe boja do të thahej. Përdorni majën për të përcaktuar dhe pastruar qerpikët tuaj të sipërm dhe të poshtëm.

Përbërësit

Përzierje e dyllëve natyralë (dyllë blete, shandilë, carnauba), Kompleksi aktiv (apigenina, peptidi, acid oleanolik).