Dermokozmetika

LUMIERESSE Universal Highlighter

1270 ALL

Highlighter shumëfunksional. U dhuron syve, zonave më të ndricuara të fytyrës dhe të dekoltesë një pamje të shkëlqyer dhe të sofistikuar. Përshtatet me të gjitha llojet e lëkurës .

3.2ml

Në gjendje

Përdorimi

Aplikojeni në zonat e ndriçuara të fytyrës dhe të dekoltesë.

Përbërësit

Dyllë natyral.