Dermokozmetika

ANTI-BLEMISH Stick Concealer

1350 ALL

Korrektor i butë dhe kremoz, i cili mbulon parregullsitë e lëkurës si: rrathët e zinj të syve, njollat kafe dhe puçrrat.

4ml

Në gjendje

Përdorimi

Përdoreni për të fshehur papërsosmëritë e vogla, siç janë shenjat, rrathët e errët dhe njollat ​​e tjera të zakonshme të lëkurës.

Përbërësit

Polietilen, Triglicerid kaprilik, Heksilakton, Tokoferol, Vitamin E.