Suplemente

SOLGAR CALCIUM CITRAT PLUS VITAMIN D

2060 ALL

Kontribuon në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve. Ndihmon në funksionimin normal të muskujve. I përshtatshëm për veganët.

20 tableta

Në gjendje

Përdorimi

Rekomandohen 4 tableta në ditë.

Përbërësit

Kalcium, Vitamin D.