Suplemente

Energia Forte Plus

1670 ALL

Tonik adaptogjenik për lodhje fizike dhe mendore. Mbron qelizat nga stresi oksidativ. Mbështet metabolizmin e energjisë dhe kontribuon në zvogëlimin e lodhjes fizike. Permban vitamine B12.

40 kapsula

Në gjendje

Përdorimi

.

Përbërësit

Vaji i embrionit të grurit, Vitamin B12.