Suplemente

Double Disk

150 ALL

Ana e ashpër e ‘jastëkut’ kryen një veprim eksfoliant, heq qelizat e keratinizuara, duke përgatitur lëkurën për trajtimet pasuese dermo-kozmetike. Nxit frymëmarrjen e lëkurës. Jep një pamje shkëlqyese, të lëmuar dhe të pastër të lëkurës.

5ml

Në gjendje

Përdorimi

Vendoseni në fytyrë dhe qafë duke e masazhuar me lëvizje rrethore duke përdorur anën e ashpër të diskut.

Përbërësit

Aloe Vera, Kivi.