Suplemente

D3 Fast Vegan

1380 ALL

Suplement vitamine D, për përthithje normale të kalciumit dhe fosforit, mirëmbajtje të kockave dhe dhëmbëve dhe për funksionimin normal të sitemit muskulor dhe nervor.

60 kapsula

Në gjendje

Përdorimi

Rekomandohet një tablet në ditë.

Përbërësit

Vitamin D3.