Dermokozmetika

Sun Flower Golden Beige

3800 ALL

Jep nuancë, shkëlqim dhe unifikon ngjyrën e lëkurës suaj! Ekstraktet e farave të trëndafilit të egër dhe pigmentet natyrale, njëkohesisht hidratojnë dhe perfeksionojnë pamjen e lëkurës. Maskon imperfeksionet dhe rrudhat e lehta.

50ml

Në gjendje

Përdorimi

Përdoret për të gjitha tipet e lëkurës.

Përbërësit

Fara Trëndafili.