Suplemente

Mg Fast Vegan

1100 ALL

Suplement për funksionimin e sistemit nervor, muskujve, reduktimin e lodhjes, mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normal.

60 tableta

Në gjendje

Përdorimi

Rekomandohen 3 tableta në ditë.

Përbërësit

Magnez.