Suplemente

Vitamina B Complex

1180 ALL

Ndihmon në përmirsimin e metabolizmit, funksionimit të sistemit nervor dhe imunitar.

70 kapsula

Në gjendje

Përdorimi

Rekomandohet konsumi i 1-2 kapsulave në ditë. Të shoqërohet me një gotë të madhe ujë.

Përbërësit

Vitamina të grupit B, Vitamina C, Vitamina E.