Dermokozmetika

Moon Flower Rose Beige

3800 ALL

Jep nuancë, shkëlqim dhe unifikon ngjyrën e lëkurës suaj! Ekstraktet e farave të trëndafilit të egër dhe pigmentet natyrale, njëkohësisht hidratojnë dhe perfeksionojnë pamjen e lëkurës duke maskuar imperfeksionet dhe rrudhat e lehta. Alternativa më e lehtë e fondatinës!

50ml

Në gjendje

Përdorimi

Për të gjitha tipet e lëkurës.

Përbërësit

Fara Trëndafili, Pigmente Natyrale.