Suplemente

Maximum Cardo Mariano

1850 ALL

Suplement ushqimor për detoksifikimin dhe funksionimin normal të mëlçisë.

40 kapsula

Në gjendje

Përdorimi

Rekomandohen 1-2 kapsula në ditë.

Përbërësit

Gjembat e qumështit(silimarine), Colina.