Shporta

Produkti
Çmimi
Sasia
Total
Shipping

Shipping realizohet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë dërgesa është falas. Në rrethe dërgesa bëhet nëpërmjet postës APD dhe kushton 300 lekë. Për porosi me vlerë mbi 2000 lekë, posta është falas. Porosia niset ditën tjetër nga posta. E djela është pushim për dërgesa.

Zbuloni Ofertat
Produkte
0
Subtotal
0 ALL
Total
0 ALL

Klikoni më poshtë për të zbuluar ofertat e aplikuara.

Zbuloni Ofertat e Fundvitit!


  • Për blerje deri në 5000 lekë - 10% zbritje.

  • Për blerje nga 5000 lekë deri në 10 000 lekë - 15% zbritje.

  • Për blerje mbi 10 000 lekë - 20% zbritje.

  • Ofertat janë të vlefshme për të gjitha produktet përveç medikamenteve.